tisdag..

heellu.


Sån jäädrans träningsvärk, skulle nämligen va lite hurtig och ut o springa i söndags haha.. på kvällen sedan fylle partaj hos peters föräldrar så heela dagen igår var bakis dag för alla här hemma.. senare på kvällen pallrade vi oss iaf till calle o ida och kollade på "stranger than fiction" med Will Farell..
Bra men ganska skum men rolig var den :)


Såg en sån jävla hemsk film igår, Blood diamond SE DEN!
ska aldrig köpa en konflikt diamant, och ingen annan borde heller göra det. den illegala handeln med diamanter är helt sjuk. hela byar i afrika skjuts ner och barnen blir tagna och tränade till "soldater" som senare skjuter ner allt och alla. dom är så sjukt hjärntvättade och de värsta är ju att det är sant oxå. så stop med konflikt diamanter!!

denna dagen har bara regnats igenom, ingen fin bränna här inte :( så i 8 timmar har jag rebecca och peter målat om hela hennes lägenhet tillbaka till grundfärgen för att hon ska säga upp den på torsdag. JOBBIGT men ganska roligt att måla när man ser resultat.

Jennifer ska hälsa på Malin imorrn så hon ska flyga tíll Halmstad yeeah! så antingen ska vi ut imorn i halmstad så får dom sova här hos mig i stugan eller så ska vi träffas i helgen :D


Nää nu ska jag käka.
Höres, PUSS

Im listening..

Skriv av dig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Börja skriv:

Trackback
RSS 2.0