:)

                                                   

slut med jul, nytt år snart!

dagarna, veckorna och månaderna går så sjukt fort att jag knappt hinner med!
julen var iaf väldigt trevlig, släkten samlad med klappar o mat och allt vad de heter, blev supernöjd med mina paket :)

på onsdag 'är det nyår, känns inte alls.

sen är de bara ca 2 månader kvar, 2 månader!!! gaaash vad jag längtar, känns dock som jag inte har något liv just nu, bara jobb jobb.. och ja jobb..

men snart sitter vi på planet och säger hej då till kyla och tråk sverige, och jag vet att jag tjatar, men det är det som får dagarna att flyta lite lättare :)

jävla skit helvettes fanskap!

jag är arg, ledsen, förbannad och besviken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bara på skiten igen men jag HATAR DET!!!!!!!!!!


mora

Nu sitter jag här i Sivs och Bernts hus.. jag har tillgång till källaren, med säng, tv, badrum osv.
dom hämtade mig från station igår vid 22 tiden.

Har kört dubbellektion idag, med Sofia! Gick super bra!,.. bara lite små grejjer , men de rullar på!

Det är nära från huset till körskolan, och att gå dit var inga problem, men tillbaka ? folk som känner mig vet att mitt lokalsinne är närmast obefintligt ibland, och ja, jag gick lite vilse, men efter ett tag hittade jag rätt spår igen.

Idag kommer tydligen en till tjej hit, isabell, hon hade kuggat sin uppkörning och ska bo här 2 nätter så då får jag sällskap, hoppas hon är en trevlig prick.

annars regn regn regn och snor halt på vägarna. men sofia säger att jag är duktig och att detta kommer gå bra. så i hope so!

puss o kram ses på (moras) stan!


sjukt taggad!!




Kan ju inte längre sova på nätterna så jag utnyttjar tiden med att först, panikera lite, sedan drömma mig bort och hoppas att mars kommer fortare än fortast!!

känner mig sjukt taggad och det ska vli sååå kul, kan inte fatta att det är bokat och (nästan) klart, har fortf. inte fixat försäkring och visum men det hinner vi.. sen respengar,, men ääsh de e ordnar sig som sagt.


aaaah.. Elle!! fan va kul vi ska ha!! kan inte vänta med att få lämna detta sketna landet. kalla kalla sverige!!!!

lyckorus. lyckorus.lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus. lyckorus.


RSS 2.0