Freedag.

Ska snart dra till Arlanda och sitta där i 2.5 h och vänta på flyget..  Sen kl kvart i 4 landar jag i Halmstad.
Så skönt att de gick flyg så jag slipper buss eller tåg, de tar sån jäävla tid.

Hallå, mina små pluttar FIKA med mig kl 11 jag beer :)

Bild från igår:

image18

Sommar sommar soooommar :)

Over and ouut!

torsdag.

Imorse gick jag förbi Sandra för att lämna pengar till Hultan biljetten, sen mötte jag upp Malin som lekte med Melissa i lekparken, söt unge asså :)

Sen åkte typ 5 bussar förbi mig som jag inte tog för jag skulle åka en halvtimme senare och då kommer ju självklart ingen! GAAH!.. så jag får gå/springa från vivo till tågstation men jag hann.

Hade prov i sv, alla sms:a varandra som galningar haha de va ju tur att vi pluggat på olika saker så vi kunde hjälpa varann, och dommii, you ouw me (eller hur fan de stavas hahah)

Sen vart de chill ute i solen, myyys :) Frida lekte fotograf och tog lite bilder, kan lägga upp sen kanske om de finns ork.
Jag och steffie kom fram till att vi måste festa snart igen, och då informerade jag henne om att min natt buss som jag dessutom stått i timmar och väntat på när jag varit ute, HAR SLUTAT GÅTT! thanks camilla att du sa de annars skulle jag väl lik förbannat stått där igen nästa gång, de e skit o bo i buschen asså! Men vi kom fram till att sovplats oftast ordnar sig ändå haha :)

Sedan hade jag kund sen mötte jag upp mamma och pappa och åkte hem, och städade.

Snart blir de middag Lax o kinoa muuums.. Imorgon blire Halmstad :)

Tråkigt att inte fira Valborg med mina hoe's men de får bli nästa år ;)

Over and out.

Bookat och klart :)

Hultan 2007 here I come ;) !!!
Nu är de bokat och klart, ringde nyss och firrade allt, så innan måndag ska våra biljetter hämtas ut. Alltså är jag redan 1725 kr fattigare men skit samma, det ska bli riktigt kul att åka dit och att det är helt bestämt oxå.

Idag tog jag one day off haha, orkade inte, + att jag har as ont i halsen, vilket inte är bra eftersom det nu blir halmstad på valborg, party och 25 grader varmt, inte illa :)
haha låter som jag ska utomlands eller nåt hahaha.

Ska snart pallra mig till banken för att ta ut pengar sedan kanske de blir en fika med Jenffa innan jag drar till jobbet.



Tisdag.

Igår var jag en superfenomenal bil förare, fråga therese ;) de gick verkligen as bra att köra. Senare på kvällen mötte vi upp jennifer vid pratis för att ta promenad men de vart mest bara sitta o snacka haha.

Idag hade jag en lektion som vanligt på tisd. och dommi färgade mitt hår, thank's hun!

Pappa kom hem med en rosa ipod till mig för ngn timme sen, som jag blev helt kär i tills jag insåg hur jävla krångligt de va att få in låt faaanskap men till slut gick det vägen.. haha terroriserade danne för att få hjälp men jag är lite av teknisk iaf ;)

Imorrn ska jag shoppa, hör och häpna, avslutningsklänning men jag har alltid haft en bild av just den klänningen i huvudet i flera år sen nu bara hänger den där på MQ och jag MÅSTE ha den, har inte provat den än dock :S men de lär väl bli bra hoppas jag.

Ingen träning ikväll, måste plugga osen kan jag inte missa en sekund av DH.

Over and out

Summering av helgen

Oj va längesen jag skrev.

I fredas var de nationella prov kl 8 sedan håltimme till halv 12 så jag lina, frida och steffie åkte till espresso house och käkade frulle, jag kan döda för deras frukost sååå gott!!



sedan vart det kund, och efter det kapade steffie allt sitt hår :) men lina gjorde ett bra jobb och steffie är hur fin som helst ;)

På kvällen var de en chill hemma kväll eftersom jag trodde jag skulle jobba kl o6.30 men när jag kommer till jobbfan har dom sagt feel jävla dag men jag jobbade ändå och drog halv 12.

På kvällen var vi hemma hos malin, lagade feting middag med förrätt, varm rätt och efterrätt. Jag camilla malin och steffie var det.
sen efter ett antal glas vin ringer ett skumt nr till Malins mobil jag svarar:

jag: Hallåå? vem är det är det ted?
Han: mumlar lite.
jag: heej jag heter sara och är vinkärring, Heeeej Saraaa!
Malin: vem är det egentligen?
jag: de är "ted"
Malin: vem ringer han ifrån?
jag: vem fan ringer du ifrån?
han: eeh alltså de e Malins pappa!

HAHAHAHAHAHHAHA.. fy fan har inte skämt ut mig så här på länge hahaha..



efter det kom det iaf Massa folk till malin och det va riktigt skoj, jag diggar robot dansen steffie hahaha ;)

Idag var jag på engla hår som vanligt, fick mess av bine, hon ville klippa sig så hon kom kvart över 2 till mig så klippte jag henne, o vi snackade lite skit om allt möjligt osådär.

Nu är det exakt 6 veckor kvar och det kommer gå fort får jag hoppas :)
Åker förmodligen till Halmstad på fredag, och är där över valborg, malin ringde idag osa att de skulle snöa på valborg :O ILLAAA!

Imorgon är de skola, 1 lektion som vanligt. kunder. sen ska jag färga therese förhoppningsvis, sen träna.

Over and ouuut!

Toorsdag.

Igår var de frulle och avslappningsövning i skolan, sen slutade vi.
Slutar alltid tidigt på onsdagar när jag ändå måste vara kvar i stan till kl 3 eftersom jag börjar jobba då!

Så då åkte jag o steffie till spånga för att vänta på Frida, som missade tåget haha virrpanna!
Så då fick jag en Flanders glass av henne så satt vi i solen och åt glass och "paddade" som steffie skulle sagt haha. Det var myys.

Jobbet igår var okej, gick ganska fort. Men jag är dum i huvet som säger att jag kan jobba lördag 06.30-12.00 utan att tänka mig för så jag får skylla mig själv. men de  e ju pengar iaf.

Idag är jag leedig, undebara leeedighet. Så jag o Malin ska pallra oss in till Barkarby och söka jobb :)








(en liten rättelese från föregående inägg, så menar jag ju sjävklart inte steffe, på den där "lilla gúmman bla bla bala.." bara satt ni veet!)

Tisdag.

idag stannade jag hemma, hade ändå bara 1 lektion vilken skulle hållas i aulan om kost, så jag missade inget. Idag blir det pilates träning med Jenffa, kanske ska gå en PW med mamma nu på viby spåret oxå.

De e ju som sagt inte långt kvar till sommarn och jag måste verkligen lägga på ett kol
för beach 07 here I come ;)

Jag vet varken in eller ut, jag är tom inombords har jag kommit på.. de finns ingenting där inne längre och jag går mest omkring och bara är.. känns lite skumt men så är det.

Funderar på att dra en halmstad på valborg, då kan man ju iaf festa till ordentligt på krogen. men får se, annars blire väl uppsala.

Steffie berätta just att vi har hälso vecka i skolan, vilket innebär egen frulle, och massage imorn. MKT behövligt må jag säga :)

Och snälla lilla gumma!n Hade du inte varit så patetisk så kanske du fått en smäll men nu tycker jag fan i mej synd om dig!

Over and out!

Sommar känslor ;)

Blev på bättringsvägen runt torsdags, så då blev de festande fred. och lörd.
Idag har jag mest bara suttit ute i solen och chillat. så underbart med sol!!!

Imorrn är de tillbaka till engla hår, börjar dock 10 imorn så de e skönt :)

Jag är så shoppingsugen på massa nya klänningar och shorts o allt! men är lite små fattig nu innan den 25e sen ska ju Hultsfredsbiljetten beställas.. gaah!

Jag har sån grym sommar längtan, men de e bara 7 v kvar nu gott folk. 7 JÄVLA VECKOR :) sen e jag myndig och ledig i 10 häärliga veckor.

Just det camilla, måste boka Magaluf nuuu :D

Over and ouut.

Bekräftat.

Har haft en hel dag på vårdcentralen idag haha, men anne hade oxå viktiga saker att uträtta så jag har haft lite socialt umgänge igen, vilket känns skönt :)

Började iaf med en latte på finkan. Sen begav vi oss till vård c. "Hur fan kom ni in?".. Eeh dörren va öppen kärringjävel.
Aja gjorde iaf prov grejj i halsen, vilket inte visade på "streptokopker" eller va hon babbla om. så då fick jag göra prov för körtel feber, skit tänkte jag nu e de kört haha, men de va lugnt. Hade bara halsfluss så jag fick tvinga till mig pencilin med lite lögner åså.

När jag hämtade ut medicinen blev jag grattad i förskott av apotekaren, sen frågade anne om jag fick dricka alkohol ådå stog det att de kommer fördröja läk processen men att det inte är ngn större fara. Skönt att veta iaf.

Over and out,.

gnället fortsätter..

Jag har kommit fram till att det här är lugnt min sämsta vecka EVER!
Halsfluss, Nackspärr, feber, DH uppehåll pga Hockey, Hämta pencilin imorn vilket innebär 10 dagar alkoholfritt!

Jag har ta mej fan rätt till att klaga.
En positiv sak dock, var när pappa kom in med posten, vilket var min efterlängtade (och glömda ärligt talat) COSMO! de var fan som solsken efter regn. Nu har jag åtminstonde något vettigt att sysselsätta mig med.




Tack cosmo, you've made my day <3

Jävla skit.

Lov nu skönt som fan bara att man har FETING HALSFLUSS!
e typ helt död och kan inte göra ett skit.

Grillade iaf i lördas vilket var trevligt.

Får se nu hur de blir med Halmstad resan osådär :S

JAG HATAR VÅRDCENTRALEN!
dom är fuckade och fattar INGENTING!

Min hals e som en ballong, mitt huvud är tungt som sten och jag är skit varm, samtidigt som jag fryser.
Jag är en gnällspik vilket jag har rätt till just nu!!!

over and out.!


Förkyld.

Orkade verkligen inte upp i morse, så jag stanna hemma.. inte bra inte bra..
Men får skylla på att jag faktiskt är lite förkyld :P

Såg Alpha dog igår. den va sådär måste jag säga. Seg handling och även om Justin är ögongodis, så räkte de inte ända fram, hade velat ha han lite mer baad ;)
Men den va hyffsad, han va dock inte huvudpersonen som man tror att hela filmen ska handla om.
De va mycket om en annan kille som jag sett en film med för längesedan som hette "bang bang your'e dead" rekommenderas!!

Nu ska jag städa mitt rum, sedan göra lite hemma spa och ta hand om mig själv för en gångs skull.

"I wanna know you, better than I know my self, I wanna feel the air.." gaaah ;)









(Justin @ alpha dog)

Cruuusie ;D

Ett tag sen jag skrev nu.
I onsdags var det iaf utgång med Steffie och hennes vänner på Starran, trevligt med lite bira efter jobbet, olyckligtvis funkade inte tv:n och alla var ju i stort sätt där för att kolla på matchen och dricka. men vi drog igång karaoken istället så de va luugnt :)
Efter det fick jag sällskap ända hem ut i buschen. Steffie sov hos mig och det var mys, haha försökte på ett misslyckat cyklande hem men den satt fast hahah.

I fredas var det överraskning för Jenffa, ÄNTLIGEN. har varit så jobbigt att hålla allt hemligt hela tiden.
Mötte upp jennifer, therese och anne i centralen sedan tog vi tuben till slussen (jennifer trodde nämligen att vi skulle käka 3 rätters på gondolen, men ACK så fel man kan ha =) drog på henne ögonbindel (med lite tvång)
och ledde henne till båtarna, haha vi vände henne mot båten o ba GRATTIIIIS :D haha gumman blev helt rörd men sedan sa hon "vilka ska vi åka med då?" och bakom henne stog hennes mamma + catta så de blev skiit bra :)

In på båten rakt till Tax freen, sedan vänta på buffen göra iordning sig .. sedan var de PARTA 24 h.
Köerna till våran hytt blev lång på efterfesten och vakterna sa till sist:

"HÅLL NI INT KÄFT ÅK NI AV DENNA BÅTEN"
hahaha. så jävla. kul. ny älsklings drink oxå  Absolut Summer , testa den :)

De blev iaf röj röj röj, med karaoke och allt va de innebär.

Over and out :D
image8image10image11
image12image13image14image15image16image17

Lite kryssnings bilder råå ;)


RSS 2.0