Torsdag.

sitter här i min ensamhet, alla andra är och kollar på Peters DM match mot HBK. heja heja peter hoppas ni vinner!!

Idag pallrade jag och peter oss iväg till hans tatuerare, skulle nämligen beställa tid till en ny tatuering. men han hade fullbokat TILL JANUARI. gosh! men han ska ringa iaf om de blir något återbud.

Igår målade vi andra omgången i syrrans lägenhet när mamma kommer med ett brev till mig från netto.
"de e nog att du fått noll kronor i lön"
Mmm sa jag surt och öppnade. MEN TJI FICK HON (och jag) för de va nämligen nån sorts semesterersättning och inarbetade dagar så jag blev hela 6833 kr rikare YEEEAH satt inte helt fel må jag säga. så pang iväg till stan och shoppa.

köpte en klännig, en tunika och en jacka. sen beställde jag klipp och färg men jag är SJUKT missnöjd. jag sa baraa topparna han har förstört hela min frisyr som dessutom hade växt ca 5 cm!!! nu är ena sidan dessutom kortare än den andra och hela den diagonala pagen som den ska vara e förstörd!!! ännu en person i min black list. fan natalie va ju så bra moooorrr!!!

jennifer anlände iaf till halmstad men satt då på en resturang och hon skulle direkt till tåget så vi får ses på lördag istället.

over and out.

tisdag..

heellu.


Sån jäädrans träningsvärk, skulle nämligen va lite hurtig och ut o springa i söndags haha.. på kvällen sedan fylle partaj hos peters föräldrar så heela dagen igår var bakis dag för alla här hemma.. senare på kvällen pallrade vi oss iaf till calle o ida och kollade på "stranger than fiction" med Will Farell..
Bra men ganska skum men rolig var den :)


Såg en sån jävla hemsk film igår, Blood diamond SE DEN!
ska aldrig köpa en konflikt diamant, och ingen annan borde heller göra det. den illegala handeln med diamanter är helt sjuk. hela byar i afrika skjuts ner och barnen blir tagna och tränade till "soldater" som senare skjuter ner allt och alla. dom är så sjukt hjärntvättade och de värsta är ju att det är sant oxå. så stop med konflikt diamanter!!

denna dagen har bara regnats igenom, ingen fin bränna här inte :( så i 8 timmar har jag rebecca och peter målat om hela hennes lägenhet tillbaka till grundfärgen för att hon ska säga upp den på torsdag. JOBBIGT men ganska roligt att måla när man ser resultat.

Jennifer ska hälsa på Malin imorrn så hon ska flyga tíll Halmstad yeeah! så antingen ska vi ut imorn i halmstad så får dom sova här hos mig i stugan eller så ska vi träffas i helgen :D


Nää nu ska jag käka.
Höres, PUSS

Fredag

hej hej.

har varit här nere u 2 veckor nu ungefär..
vädret har väl inte varit de bästa men men..

har flängt runt lite här o där.. var lite på tennis v i båsta. sen så har jag varit i danmark och tyskland nu i veckan och bunkrat upp spriten haha.. gick på tivoli och åkte släng gunga upp 80 m i luften.

i går var de föra hemma hos calle o ida, missade rix fm så då drog jag calle och sammy ut dom andra pallade inte haha... blev mårtenssons och harrys åå så röjj.. vilket bevisade en otrolig bakis dag men va gör man..

bio ikväll kanske??

måste kila.
puss.


Bye bye!

Har egentligen inte tid o skriva. ska med flyget som går 10 i 1.. alltså måaste jag sitta på bussen kl 11 och jag har massa ärenden innan puuuh va jobbigt!

Helgen i korta drag.

Freda. krogen med malin o steffie, massa gamla folk man inte träffat på länge. skum kväll som vanligt,.

Lördag. baakis trodde inte jag skulle palla göra ngt men camilla tvingade iaf med mig in till uppsala på Seven, skit roligt med massa äventyr, sara kirrar efter fest ;) haha träningsvärk?? :P slagsmål oj då!

sjuk kväll men rolig.

söndag bakis dag.
hyrde 2 filmer hostel + ngn annan med massa svenska kändisar (andreas wilson, fares fares, alexander skarsgård) men den va engelsk haha. alex skarsg. var transa i hela filmen haha. sjuka filmer sådär dock tyckte jag.

Kom hem för sent för att orka packa så upp med tuppen idag. har packat för 6 veckor men känns ändå som man inte fått med allt man vill.

Halmstad here i come.

Puss hej alla mina underbaringar! vi höres!!!

Slut jobbat! (på ett tag)

Oj oj redan torsdag denna veckan har gått fooort!

Måndag, back on engla hår!
Skönt att komma tillbaka till ett jobb man är intresserad av och gillar!
Jobbade 3 h bara, varav 2h att plocka ut linneas löshår, haha hade blåsor på fingarna måånga dar efter det.

Tisdag, leedig!
Spenderades med Therese x2 och steffie, drack öl och snackade skit, flummiga som vi är haha.
Mycket trevligt!

Onsdag, arbete!
hände inget spec på dagen.
På kvällen kom lina och steffie förbi och vi käkade good mat och snackade skit och drack lite. Mycket trevligt att träffa dom igen, synd bara att Natalie banga, för ovanlighetens skull ehuuum..

  
     
(bilder stulna från steffies blogg.)

Torsdag.
Idag, alltså ;)
Emma kom till jobbet, färga hennes hår och klippte mycket nöjd.
Sedan hade jag en kund, madeleine som jag klippte och de visade sig att hon hade spleat fotboll med min syster och haft pappa som tränare typ 98-2002 haha snacka om att världen, eller aa bålsta e litet haha.
Senare skulle jag ha en till kund, men han hade missförstått att han fått tiden så, så vart de inte haha.

Fredag imorgon.
Ska äta lax och dricka med malin och steffie, sen får vi se var de bär av, haha vet nog var de blir om dom får bestämma. Men på lördag vill jag ha RIKTIG utgång haha.

Over and out, en mycket myycket trött sara.

Söndag.

Trevligt i fredas sen krog-hak!
Mattias jobbade som vakt treevligt, haha "Sara har du fyllt 18 nu så du slipper smyga in här" hahahaha.

Blev ganska mycket cider drickande, så när jag skulle åka hojjen hem SÅ VURPAR jag sjäälvklart.
Haha först tappa jag dojjan sen åker jag o hämtar den, sen så vurpar jag in på en annans garage uppfart haha fy fan va typiskt mig, så jag kan knappt gå, mitt knä är helt uppskrapat. men jag får skylla mig själv, dont drink and cykla!

 +  =

Lördag pallrade vi oss upp tidigt, tog 10 över 10 pendeln in till stan..
Dåligt väder, lite bakis men jag hittade ändå ganska mycket kläder som jag köpte så jag e nöjd!!

Inatt drar family till Halmstad och jag blir ensam kvar :/.. ska ju jobba på engla hår som sagt.

Igår kväll blev en riktig chillar kväll, orkade helt enkelt inte göra annat.
Ikväll ska jag kanske klippa Jenffa, har lovat henne att göra de nu i helgen.

Ajuste mina och malins Ab-tronic har kommit nu! HAHAHA. så nu ska jag ha värsta fitness veckan med NYTTIG mat och abtronic användande.. haha kan ju uppdatera om den fungerar haha.

Abtronic Pro

Over and out.

RSS 2.0