egypten

         


Vi kom fram vid halv 4 typ. Kom till paradiset, Makadi Palace heter det.
Vi ,möttes av hotell personalen som tog våra väskor till rummen medan vi checkade in.

gick ner och tog en öl och senare middag.
Blåste som fan och vi fick panik.

När vi vaknade nästa dag var de strålande sol!
Vi gick och åt frukost sen ner till beachen, vi hade all inclusive så när vi satt på stranden (och de va personal som gjorde allting åt oss ALLT) vi fick inte äns lägga handdukarna själva på sol stolarna!

sen öppnade strand baren kl 10, och de gick en servitör med bricka runt hela stranden frågade vad vi ville ha och sen "i bring it to you" han märkte snabbt att vi alla drack öl (david sprite) så, så fort vi kom upp från badet stog de 5 öl och en sprite vid våra stolar hahhaha, sen varavade han med vatten så de inte skulle gå illa haha.

På bussen till hotellet berättade han i bussen att de va de enda hotellet med korall rev precis utanför hotellet, så jag o syrran skulle ut o snorkla..
HAHA så jävla sämsta, vi kollade ner på botten med snorkel och sim brillor och såg grå hård botten och typ 10 svarta fiskar.. sen gav sig pappa peter och david ut, så då simmade dom längre och kom till ett stup, och där va himmelriket i vattnet.

vi simmade ut dit varje dag, och ALLA fiskar fanns, och vattnet var så salt så man bara flöt på ytan och kollade ner de va kristall klart och jag såg massa dorisar och 2 hitta nemos!!
de va en av de häftigaste grejjer jag gjort.

och så såg typ veckan ut, rörde mig inte utanför hotellet men pappa, peter o david tog en 1dags resa till Kairo och kollade pyramiderna..



de va en helt underbar vecka med total avkoppling, god mat, dryck och värme.

LOVE IT.

Im listening..

Skriv av dig:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)

Din blogg:

Börja skriv:

Trackback
RSS 2.0